fbpx

Værktøjsmager til planslibning

 

Værktøjsmager søges til planslibning

 

Er du interesseret i et spændende job og et godt arbejdsmiljø, så grib chancen og kom til Winther Mould Technology i Lynge.

 

Vi producerer primært støbeforme til fremstilling af medicinsk udstyr. Der er stor efterspørgsel på vores værktøjer, og derfor har vi behov for flere kollegaer. Vi har mulighed for at tilpasse jobbet efter netop dine kompetencer.

 

Kvalifikationer

Ved udvælgelsen af vores nye kollega, vil der blive lagt vægt på følgende:

• Uddannet værktøjsmager

• Erfaring med planslibning

• God forståelse for tegningslæsning

• En god kollega

• Kvalitetsbevidst og høj faglighed

 

Attraktiv og velrenommeret arbejdsgiver

Hos Winther Mould Technology A/S vægtes medarbejdertrivsel højt, og de fleste ansatte har mange års anciennitet. Ansættelse er iht. industriens overenskomst, og vi tilbyder en konkurrencedygtig løn inkl. pension og helbredsforsikring.

 

Førende producent af specialtilpassede højpræcisions støbeforme

Winther Mould Technology A/S er en velrenommeret, højteknologisk virksomhed med 41 medarbejdere. Virksomheden er ordreproducerende med fremstilling af avancerede støbeforme til plast, med speciale i medical devices. Vi er i forsat vækst, og der investeres løbende i nye maskiner og ny teknologi.

 

Du tilbydes et stabilt og spændende job, blandt gode kolleger. Vi har en flekstidsordning og et behageligt arbejdsmiljø.

 

Interesseret?

Send venligst ansøgning samt CV til: cch@winther.com
For mere information om stillingen kontakt venligst Claus Christensen på: 3061 7760

Eller besøg vores hjemmeside: www.winther.com